Events

Jaarlijks Maandelijks Wekelijks Dagelijks Lijst
juni 2024

NK Tijdrijden

In Steenbergen wordt dit jaar het Nederlands kampioenschap tijdrijden georganiseerd. De tijdrit vindt voor zowel de beloften als de elite plaats. 
19 jun
Gehele dag
Nederland

Nederlands kampioenschap profs

Vorig jaar kleurde onze ploeg het NK zelfs nog in de diepe finale. Frank van den Broek verraste iedereen met een late aanval, waarna enkel de échte toppers hem in de laatste kilometers konden bijhalen. Wie gaat dit jaar verrassen?
23 jun
Gehele dag
Nederland

Nederlands kampioenschap U23

Op dezelfde dag als de elite rijden de beloften hun kampioenschap. 's Ochtends strijden hun voor het rood-wit-blauw. Vorig jaar behaalde Luke Verburg het ereschavot. 
23 jun
Gehele dag
Nederland

Midden-Brabant Poort Omloop

De Midden-Brabant Poort Omloop is wederom een échte Brabantse klassieker en onderdeel van de UCI 1.2-reeks Holland Cup. 
30 jun
Gehele dag
Nederland
juli 2024

Sibiu Tour

Al jaren zijn wij te gast in de regio Sibiu, waar we jaarlijks mooie resultaten neerzetten. Ook dit jaar gaan wij weer met ambities naar Roemenië!
06 - 09 jul
Gehele dag
Roemenië

Tour of Qinghai Lake

De Tour of Qinghai Lake is een hele bijzondere! Niet alleen omdat het in het verre China is, maar ook wordt deze koers rondom het Qinghai Lake verreden op grote hoogte: soms wel tot vier duizend meter hoogte! Vorig jaar wisten Nils Sinschek en Frank van den Broek hier een etappe te winnen.
07 - 14 jul
Gehele dag
China

Volta a Portugal em Bicicleta

Een van de zwaarste etappekoersen op de kalender: de Ronde van Portugal. Een week lang koersen tegen de beste klimmers op zware parcoursen. 
24 jul - 04 aug
Gehele dag
Portugal

Kreiz Breizh Elites

Deze Franse etappekoers is een lastige: het parcours in Bretagne gaat continu op en af en het koersverloop is hier altijd onvoorspelbaar. Een koers met veel kansen dus!
27 - 29 jul
Gehele dag
Frankrijk

Belgisch kampioenschap U23

Dit jaar hebben wij voor het eerst in de geschiedenis een Vlaamse renner in de selectie: Mathis Avondts. Onze Belg uit Kalmthout zal op deze dag gebrand zijn om de Belgische driekleur te veroveren. 
28 jul
Gehele dag
Belgie
augustus 2024

Hel van Voerendaal

De Hel van Voerendaal wordt niet voor niks de Hel genoemd. Op een loodzwaar parcours komen de beste U23-renners bovendrijven. 
04 aug
Gehele dag
Nederland

Omnium – Olympische Spelen Parijs

Onze coureur Jan-Willem van Schip zal wederom een Olympische Spelen meemaken. De hardrijder én tevens wereldkampioen koppelkoers komt op de Spelen van Parijs eerst uit op het omnium en twee dagen later op de koppelkoers. 
08 aug
Gehele dag
Frankrijk
Geen evenementen gevonden!
Meer laden