Joost Brinkman

Renner

Jan Willem van Schip

Renner

"Na het WK op de baan gaat mijn focus naar de Olympische Spelen van Parijs 2024"

Naar Jan Willem van Schip

Luke Verburg

Renner

"Mijn favoriete boek is het wielerwetboek, dat vind ik een mooi boek om te lezen. Ik studeer rechten, dus ik houd van regeltjes en wetten"

Naar Luke Verburg

Maxime Duba

Renner

"Samen met Otto heb ik deze winter de overstap gemaakt van onze eigen opleidingsploeg, het Streetjump-ABLOC Development Team, naar onze continentale ploeg"

Naar Maxime Duba

Otto van Zanden

Renner

"Mijn guilty pleasure is een koude cola die ik na de koers krijg van onze verzorgers"

Naar Otto van Zanden

Yanne Dorenbos

Renner

Jelle Johannink

Renner

"Ik ben een fietsende melkveehouder. Ik ben vrolijk en enthousiast en houd van gezelligheid"

Naar Jelle Johannink

Luuk Herben

Renner

"Als ik geen profielwielrenner was geworden, dan was ik denk ik gewoon een jongen uit het dorp. O ja, en prins carnaval!"

Naar Luuk Herben

Meindert Weulink

Renner

"Mijn favoriete klim in Limburg is de Schweiberg. Die weg loopt mooi en lekker. Het is een van de langste klimmetjes in Limburg en vrij onbekend"

Naar Meindert Weulink

Philip Heijnen

Renner

"Het wereldkampioenschap baanwielrennen staat dit jaar hoog op mijn lijstje"

Naar Philip Heijnen

Callum Macleod

Renner

"Als ik geen profwielrenner was geworden, dan zou ik een chiropractor zijn denk ik. Het lijkt me leuk om anderen te helpen in de sport, net zoals anderen mij nu helpen."

Naar Callum Macleod

Jesper Rasch

Renner

"Mijn meest bizarre wielerbelevenis ooit is die keer dat ik een beer tegenkwam in de afdaling tijdens de Ronde van Roemenië. Dat ga ik niet snel vergeten"

Naar Jesper Rasch

Martijn Rasenberg

Renner

"2023 is mijn eerste jaar bij de ploeg, maar ik voel me sinds de start van het seizoen meteen thuis"

Naar Martijn Rasenberg

Mike Schuch

Renner

"Mijn mooiste teamherinnering is niet op de fiets maar juist ernaast: onze teamafsluting van vorig jaar. Dit maakt onze ploeg ook zo sterk denk ik"

Naar Mike Schuch

Stijn Appel

Renner

"Ik heb niet zo heel veel bijzondere gewoontes voor een wedstrijd. Mijn schoenen moeten echter wel altijd schoon zijn. Dat vind ik belangrijk"

Naar Stijn Appel

Jelte Krijnsen

Renner

"Mijn doel voor 2023 is simpel: winnen. Maar waar ik dat wil gaan doen, houd ik liever nog geheim"

Naar Jelte Krijnsen

Lars Loohuis

Renner

"De beste versie van mijzelf tonen is het enige wat telt voor mij. Daarbij hoort natuurlijk maar een uitslag: winst!"

Naar Lars Loohuis

Martins Pluto

Renner

"Of ik een bijzondere gewoonte heb? Ik scheer mijn benen altijd twee dagen voor de koers, en niet een dag voor de koers. Dit doe ik omdat ik anders slechte benen heb"

Naar Martins Pluto

Nils Sinscheck

Renner

"Ik kijk dit jaar vooral uit naar de periode rondom het NK. De strijd voor de nationale driekleur is in mijn eigen Limburg, dus dat maakt het heel speciaal"

Naar Nils Sinscheck

Paul Tabak

Teammanager / Ploegleider

Service Course kan je wel bestempelen als Pauls tweede huis. Is hij daar niet? Dan loopt hij een rondje met zijn hondje Fee of zit hij op de tribune bij zijn favoriete cluppie AZ Alkmaar.

Jos Mooij

Ploegleider

Jos zit al sinds 2015 achter het stuur voor ABLOC CT, de ploeg die toen als Parkhotel Valkenburg CT en later als Monkey Town CT door het leven ging.

Marijn Schaper

Mechanieker

Een kind van de club, zo mag je Marijn best noemen. Waar hij zijn juniorentijd bij het Streetjump-ABLOC Development Team beleefde, is hij nu ook lid van wv Noord-Holland en mechanieker bij het ABLOC CT.

René Nat

Mechanieker

De passie voor het wielrennen heeft René tot het ABLOC Continental Team gebracht. Menig schakelprobeleem of loszittend derailleurboutje lost hij in een mum van tijd op.

Gré Knetemann

Soigneur

Zeg je Gre, dan zeg je krentenbollen, rijstepap en natuurlijk 'een BAKJE'. Gre is niet meer weg te denken uit de verzorging. Met twee nieuwe heupen houdt niks of niemand haar meer tegen om onze renners bij te staan.

Sabrina Kaatee

Soigneur

Sabrina is ook al een aantal jaren actief als verzorgster bij het ABLOC Continental Team. Zelf heeft ze ook nog de koersbroek aan gehad en vele rondjes op de fiets gereden.

Chris de Jonge

Trainer / Coach

Chris weet elk weggetje en elke heuvel in Europa te benoemen. Maar vooral de koers dicht bij zijn huis, de Ronde van Overijssel, is van start tot finish uitvoerig verkend. Deze oud-marinier wil maar één ding zien bij zijn ploeg: vechtlust!

Joep Moormans

Performance Manager

Als stagiair kwam Joep binnen bij onze ploeg. Inmiddels is hij een vaste waarde en niet meer weg te denken. Wil je een goede analyse over je koers of je training? Of een goed vertrouwelijk gesprek? Joep is de man.

Casper Duba

Mechanieker

Bij de junioren van het Streetjump-ABLOC Development Team zorgt Casper voor het wedstrijdprogramma en de omkadering bij de koersen. Bij het ABLOC CT zal hij nu ook geregeld in de auto plaatsnemen als mechanieker.

Martijn Stoop

Mechanieker

Ook Martijn heeft echt een passie voor de wielersport en heeft ook vaak genoeg zelf gekoerst. Bij ABLOC CT heeft hij nu een rol als mechanieker.

Herman Planje

Soigneur

Niet in de zon op een terras, maar het zo goed mogelijk verzorgen van zijn renners is het belangrijkste voor Herman. Maar als écht alles gedaan is... Ja, dan vindt je Herman pas op het terras!

Melanie Tabak

Soigneur

Wielrennen stroomt door het bloed van de familie Tabak. Melanie was vroeger zelf een succesvol renster. Tegenwoordig staat ze al jarenlang langs de zijlijn met bidons en gaat ze het liefst samen met Gre op pad.

Johan Berghmans

Ploegleider

De nummer drie van de Ronde van Vlaanderen voor beloften in 1983 is al jaren in dienst van het ABLOC CT. 'Jo' heeft al meerdere successen behaald met het team: van België tot Polen en van Frankrijk tot aan het verre Azië.

Tijmen Camps

Media, Marketing & Communicatie

Video's die weer viraal gaan: Tijmen is er maar druk mee. Naast de media van Roda JC is hij ook verantwoordelijk voor alle insta-posts, facebook-likes en linkedIn-connecties van het ABLOC CT.

Eric Decamps

Mechanieker

Door de renners wordt Eric ook wel 'The Champ' genoemd. Of hij ook zo genoemd wordt bij zijn favoriete trainingsgroep 'Het Grijze Haasje' uit Antwerpen is nog maar de vraag... Daar schijnt hij namelijk nauwelijks kopwerk te doen.

Gitta de Winter

Soigneur / Service Course

Met alle vragen over kleding, voeding, wasvoorschriften en de smaak van de caffeïne gels kun je bij Gitta terecht. Samen met Paul vormt zij het hart van de ploeg waardoor de ploeg zonder Gitta ondenkbaar is.

Jennifer van der Lans

Soigneur

Na jaren als toeschouwer langs de kant heeft Jennifer nu de switch gemaakt om als afgestudeerd fysiotherapeute het vak van verzorgster op zich te nemen.

Rick Strooper

Fotografie

Al van jongs af aan beste maten met Paul Tabak. Rappe Rick legde zijn jeugdvriend Paul er altijd op in de sprint. Hij is niet alleen snel op de fiets, maar ook achter de lens. Rick is al jarenlang onze huisfotograaf.

Rudy Vriend

Ploegleider

Rudy is bij het ABLOC CT vooral verantwoordelijk voor de beloftenkoersen. Met zijn jarenlange ervaring en koersinzicht heeft hij in 2014 nog onder de vleugels van Paul Tabak gekoerst voor Parkhotel Valkenburg CT.

Jesper Rasch

Marketing & Communicatie

Naast het sprinten voor de overwinning is Jesper ook verantwoordelijk voor de relaties met alle sponsoren. Via pr@ridetowin komen alle pr-verzoeken en sponsorelaties zijn mailbox binnen.

Mark Rasch

Mechanieker / Service Course

Nadat Mark eerst zelf jarenlang in het profpeloton heeft gekoerst, zit hij nu vooral in de auto achter het peloton als mechanieker. Na het verkopen van zijn fietsenzaak in Zandvoort is nu Service Course zijn nieuwe werkplaats!

Astrid Raemdonck

Soigneur

Het aller liefst reist Astrid de hele wereld over. Vandaar dat ze haar passie voor het verzorgen van een wielerteam combineert bij het ABLOC CT. Roemenië, Polen, Afrika, China of Denemarken... Astrid is bijna overal al geweest.

Birgit Stevenson

Soigneur

Ook Birgit is een van de vele verzorgsters bij het ABLOC Continental Team. Als echte Noord-Hollandse komt ze uit de regio Alkmaar en heeft ze al de nodige WorldTour-ervaring.