Martijn Rasenberg pakt podiumplaats in Kersenronde Mierlo

De Kersenronde van Mierlo heeft een derde plek opgeleverd voor het ABLOC Continental Team. Martijn Rasenberg zat mee in een omvangrijke kopgroep waarin hij naar een podiumplaats spurtte in de straten van Mierlo. Met hem stonden de opleidingsploegen van Intermarché-Circus-Wanty en Lotto-Dstny op het podium.

In die omvangrijke kopgroep zat ook Bodi del Grosso mee. Dit zorgde voor twee sterke coureurs van het ABLOC CT die vooraan meededen om de overwinning in de beloftenkoers. 

 

De Kersenronde Mierlo is onderdeel van de U23-roadseries, een reeks beloftenkoersen in Nederland en België. Die was alweer de vierde manche uit die reeks. In het algemene klassement stijgt Rasenberg met deze korte notering naar plek vijf, op de voet gevolgd door ploeggenoot Del Grosso op plek zes. Die laatste won reeds nog het eindklassement van het H4A Beloftenweekend in Zeeland.

De volgende koers in de U23-roadseries vindt plaats op 28 mei. Dan staat in België de Omloop Het Nieuwsblad op het programma. Daarna volgen nog eens vijf koersen.